Flowers

Sfeerarchitect Tom Nackaerts neemt je mee in zijn droomwereld. Een wereld waar kleuren spreken, geuren rond je dansen en waar het stoere en kwetsbare samenwonen. 

Hij is gepassioneerd en geprikkeld door alles wat de natuur hem aanbiedt. Met zorg en respect voor materialen, ontwerpt hij de mooiste creaties.

Als gepassioneerde meesterbinders toveren Tom en zijn medewerkers de mooiste boeketten uit hun handen. Elke bloemencreatie met een eigen verhaal, maar allen met hetzelfde doel: Verrassen in Stijl.

Een paar van onze merken

MOBACH KERAMIEK

Reeds 5 generaties lang is dit familiebedrijf in Utrecht actief. Een uitzonderlijke keramiekkwaliteit en glazuren die iedereen het nakijken geven, maken dat dit bedrijf wereldfaam geniet. Dit is geen keramiek, dit zijn stuk voor stuk kunstwerken voor het leven. Young Amadeus is één van de exclusieve partners van dit bedrijf in België.

POTERIE DE LA MADELEINE

Dit bedrijf ontwierp de bekende Anduze potterie voor de tuinen in Versailles. Steengoed gebakken potten met prachtige kleuren, maken van deze potten een waar schilderij. Een pot van La Madeleine brengt meteen een stuk geschiedenis in je tuin, orangerie of terras.

YOUNG AMADEUS HOME COLLECTIONS

Deze collecties, geïnspireerd en ontworpen door Tom Nackaerts, vertalen de geest van Young Amadeus. Stijlvol glaswerk en tal van prachtige antieke stukken aardewerk, belichamen het schoonheidsideaal van Tom. Een huwelijk tussen de verfijning en het robuuste van de natuur rondom ons, gebaseerd op klassieke schoonheid en cultuur.