Kwaliteit

Tom Nackaerts staat bekend als een gepassioneerd bezieler van het vak. Hij tracht steeds een perfecte balans te vinden tussen vernieuwing en respect voor klassieke waarden. Een passie die recent werd beloond door de toekenning van het gouden ereteken van de “Laureaten Aan De Arbeid”.
Een beloning voor 20 jaar actief en creatief bijdragen aan het vak en bewust en gedreven ondernemen.

Sinds 2012 draagt Young Amadeus de titel “Beste Florist van België/ Meilleur Florist de la Belgique”, een prestigieuze titel die de aandacht voor onze producten, detail en klantentevredenheid letterlijk “in de bloemen” zet. Young Amadeus werd gelauwerd omwille van de sfeer, het totaalconcept, maar bovenal voor de aandacht die wordt besteed aan de kwaliteit van de producten. 

Je kan alleen maar tot de mooiste resultaten komen, als je je omringt met de meest kwaliteitsvolle producten. Reeds van in het begin staat deze visie centraal bij Young Amadeus. Wij hebben  een intens contact met onze bloemenkwekers. Wij volgen het volledige kweekproces en trachten de controle over de producten maximaal te behouden. We kiezen ervoor om zoveel mogelijk te werken met zoveel Europese kwekers. Zij zorgen ervoor dat de bloemen zorgvuldig worden gekweekt en respecteren de sociale rechten van hun medewerkers. Daarenboven gebruiken zij vooral ziektebestrijders op natuurlijke basis gedurende het kweekproces.

De stoffen, garens en parfums in beide winkels hebben hetzelfde verhaal.
Belgische toplabels met wereldfaam zoals Slabbinck en Libeco, Franse parfumhuizen zoals Cire Trudon, Esteban en Geodesis zijn trouwe partners.