Lifestyle

Rust, energie en creativiteit. Een interieur is een levend schilderij. Het vertelt het verhaal van je leven.  Bij Young Amadeus Boutique zorgt Tom Nackaerts voor een waaier aan geselecteerde producten die jouw leven de kleur geven die je wenst.

Na een drukke werkdag wegdromen in de zachtste lakens, genieten ven heerlijke huisparfums en jezelf inwikkelen in de zachtste plaids en handdoeken.  Stuk voor stuk Europese producenten die enkel met de zuiverste materialen hun producten samenstellen.

Om jullie nog beter van dienst te zijn, trok Young Amadeus Boutique op 1 februari in bij Young Amadeus Flowers, in de Wandelingstraat 10a. 
Nog meer sfeer en service onder één dak.

Een paar van onze merken

LE JACQUARD FRANCAIS

Een perfect diner, vraagt een perfecte tafel. Het tafellinnen van Le Jacquard Français geeft je feesttafel de gewenste allure. Stijlvolle prints of subtiele klasse, voor elke sfeer het perfecte linnen. Young Amadeus volgt deze hele collectie en biedt plaats aan talrijke accessoires zoals servieten, tafellopers, keukenhanddoeken en keukenschorten.

ESTEBAN

‘Elke kamer en elk seizoen zijn parfum’, dat is de filosofie van dit gerenommeerde Franse Parfumhuis.  Verrassend fris of gedurfd kruidig, voor elke sfeer de juiste geur.

CIRE TRUDON

De geurkaarsen van Cire Trudon ademen stijl, klasse en geschiedenis. Hun parfums zijn onevenaarbaar en laten je huis baden in luxe. Elke kaars, gegoten in het herkenbare Venetiaans glaswerk, vertelt een verhaal en neemt je mee op reis. Eens vertrokken, wil je nooit meer terug.

ESTER&ERIK

Kaarsen uit Denemarken, een land dat door zijn donkere wintermaanden ervaring heeft met het creëren van kaarsen van hoge kwaliteit. Kaarsen van Ester en Erik maken van elke gelegenheid een gezellig en fantastisch mooi samenzijn.